News

Modeweken Wijnegem Shopping Center

Tijdens de modeweken van 1 tot 15 maart kan u in vele winkels van het WSC genieten van kortingen en leuke extraatjes. Maak een keuze uit uw favoriete winkels en print hier uw bonnetjes.

Wij wensen u veel winkelplezier!

HORECA EXPO 2013 - RATIONAL

Registreer U hier en ontvang thuis uw attentie!

BUZY.BE. levert 7 informatiepunten voor de stand van RATIONAL op de HORECA 2013 vakbeurs te Expo Gent. Op elke hoek van de stand staat een multi-touch informatiezuil. De webtoepassing binnen de restrictiesoftware SiteKiosk laat toe om de bezoeker op de stand online te registreren.

Voor de verdere inkleding van de stand worden 46” SmartScreen voorzien waar de bedrijfsfilmpjes in continue lus worden afgespeeld.

 

Opendeurdag Gemeentehuis Meerhout

Op 17 augustus 2013, dag van de Kattenfeesten, kwamen vele Meerhoutenaren een kijkje nemen in het nieuwe gemeentehuis aan het Pastoor Van Haechtplein.

Op meerdere infoschermen in de verschillende kantoren werd uitleg gegeven over de medewerkers en hun taken. Bezoekers kregen er ook interessante weetjes te lezen, zoals het aantal nationaliteiten in Meerhout of hoeveel stedenbouwkundige vergunningen er vorig jaar werden uitgereikt.

Om de bezoekers op een leuke manier wegwijs te maken in het nieuwe gemeentehuis, werd er een wedstrijd uitgewerkt. De antwoorden op de vragen waren terug te vinden in het gebouw of op de infoschermen. De deelnemers maakten kans op 200 euro aan Meerhoutse cadeaucheques.


NEW: Troofed Straight 22 inch

Nieuw in ons gamma is deze TROOFED STRAIGHT 22”

Kenmerkend zijn het grote 22” inch multi-touch scherm en een vlakke voorkant zodat bestickering eenvoudig kan worden aangebracht.