News

LCL toegangscontrole systeem met paspoortscanner

BUZY leverde deze informatiezuil specifiek bedoeld voor de toegangscontrole van haar streng bewaakt datacenter.

De kiosk is voorzien van een industriële touch monitor voor de registratie via het digitaal toetsenbord, een geïntegreerde webcam voor de fotoregistratie, een 3M™ Full Page Kiosk ePassport Readers voor de indentitieitscontrole.MAN CONSTRUCTION DAYS IN BIERGHES

MAN organiseert ook dit jaar haar alombekende MAN Construction Days, een grootschalig evenement van 16 tot 18 mei voor de bouwsector in de steengroevs van Bierghes. De voertuigen uit het volledige gamma kan dan door de klanten en prospecten worden getest

Op onze TROOFED Straight 22” multi-touch zuiltjes werden de bezoekers geïnformeerd over het volledige aanbod aan diensten. De interactieve toepassing werd ontwikkeld door BrandWorks en door ons geïnstalleerd.

De zuiltjes zijn voorzien van een full-color bestickering op het grote voorvlak van de zuiltjes.


Pancarte Folderhouder voor Klöber Benelux/Klöber-HPI

Voor Klöber Benelux/Klöber-HPI France leverden wij 40 pancarte folderhouders met geïntegreerde mediaplayer voor de weergave van korte promotie filmpjes.

Batibouw 2014

Voor de stand van Gyproc - Saint-Gobain Construction Products Belgium leverden wij deze mooie smart video wall en 10 ipadjes voor de weergave van korte filmpjes.